EES Sistemi

Cistilni servis
14. 03. 2022

Napake, ki se jim morate izogniti pri najemu čistilnega servisa

Ste se odločili, da je čas za najem čistilnega servisa? Ali pa ugotovili, da je čas za menjavo čistilnega servisa? V obeh primerih je to idealen članek za vas, saj boste dobili vse pomembne informacije, pri čem morate biti pri izbiri pozorni.

PONUDNIKA VEDNO PREVERITE

Po vsej verjetnosti imate v mislih nekaj stvari, ki so vam nujne pri sodelovanju s čistilnim servisom.

Zagotovo vam je pomemben ugled čistilnega servisa. Partnerstvo s podjetjem, ki mu zaupa veliko ljudi, je neprecenljivo. Pomembno je, da imate podobne vrednote, cilje in odnos do narave.

Predlagamo, da si dobro ogledate spletno stran, preberete recenzije in vprašate za priporočila.

Vprašanje, ki ga morate postaviti: Ali so vaši zaposleni usposobljeni za čiščenje oziroma vzdrževanje, ki ga mi potrebujemo?

Nikakor nočete začetnikov, ampak čistilce, ki bodo hitro in brezhibno opravili svoje delo.

Sodelujte s čistilnim servisom, ki redno izobražuje in usposablja svoje zaposlene. 

PREVERITE CENO

Cena je seveda pomembna, zato se vedno prepričajte, katere storitve zajema.

Večina podjetji se odloča za redno sodelovanje s čistilnim servisom za čiščenje poslovnih prostorov, zato ugotovite, ali ste v profesionalno čiščenje zmožni redno investirati.

Družba EES sistemi d. o. o. je na trgu že več kot 30 let in naročniki pogosto pravijo, da naše storitve niso strošek, ampak naložba.

Ugotovili so, da sta se produktivnost zaposlenih in uspešnost podjetja korenito izboljšali, odkar so prostori čisti in urejeni.

Pišite na komerciala@ees.si in poslali vam bomo ponudbo.

NIZKA CENA ČIŠČENJA NI VEDNO DOBER ZNAK

V človeški naravi je, da iščemo najnižjo ceno. Prepričani smo, da  poznate rek: “Nisem tako bogat, da bi kupoval poceni.”

Preden zagrabite najugodnejšo ponudbo, se o podjetju dobro pozanimajte. Pogosto je presenetljivo nizka cena povezana s slabo kakovostjo storitev. 

Kaj bi dosegli, če bi najeli nekoga, ki ne poskrbi za brezhibno čistočo in posledično zadovoljstvo strank in zaposlenih? Same negativne stvari. Vsi bi bili bolj izpostavljeni nečistoči in bakterijam, produktivnost se ne bi izboljšala, trpel pa bi tudi vaš ugled.

Odločite se za nekoga, ki kakovostno opravi svoje delo.

V družbi EES sistemu za odlično eno z večinoma naravnimi čistili vrhunsko opravimo delo.

PREVERITE, ALI SO USPOSOBLJENI ZA ČIŠČENJE, KI GA POTREBUJETE

Lahko naletite na podjetje, ki ima odličen ugled, primerno ceno za vaš proračun in podobne vrednote, ampak nikjer niste opazili, da opravljajo točno takšne storitve, ki jih vi potrebujete.

Predvidevanje, da bodo zagotovo kos tudi temu, lahko pripelje do številnih težav. 

Pozanimajte se, ali so specializirane za potrebe vaše ustanove. Zavedati se morate, da vsak prostor potrebuje posebno obravnavo. 

V EES sistemih imamo skoraj 300 kvalificiranih čistilcev, ki so usposobljeni za različne tipe čiščenja. Redno jih izobražujemo in sledimo vsem smernicam. Kvalificirano smo tako za čiščenje proizvodnih obratov kot tudi za zdravstvenih, kulturnih in športnih objektov. Seveda pa očistimo tudi druge poslovne prostore.

PREBERITE POGODBO, PREDEN JO PODPIŠETE

Dobro preberite pogodbo, da boste vedeli, katere storitve so vštete v ceno. Če vam kaj ni jasno, se pogovorite.

Nikakor nočete biti razočarani, če določena dela ne bodo izvedena, ker jih ni v pogodbi. Že na začetku morate vedeti, kaj lahko pričakujete. 

Najem čistilnega servisa po navadi ni preprosta stvar, a če se odločite za nas, bo zagotovo vse potekalo gladko.

Pišite nam na komerciala@ees.si

Novičke

Se želite naročiti na naše Nasvete,
ki vam bodo olajšali marsikatero
zagato na enostaven način.