EES Sistemi

03. 01. 2022

Naše želje in načrti za 2022

Ekipa družbe EES Sistemi d. o. o. vam želi uspešno, zdravo, čisto in srečno leto 2022!

Za nami je zanimivo leto, ki smo ga kljub svetovni krizi, uspešno zaključili. Med prazniki smo si nabrali novih moči in pripravljeni smo na vse nove projekte.

VOŠČILO

Vsem našim naročnikom, poslovnim partnerjem in bralcem želimo:

ZDRAVJE, ki mora biti vedno na prvem mestu. Ne samo fizično, ampak tudi mentalno zdravje. Želimo vam, da si vzamete čas zase in počnete stvari, ki so koristne za telo in um.

VELIKO POSLOVNIH USPEHOV in uresničitev vseh ciljev. Svet se spreminja, a če smo v koraku s časom, sledimo smernicam in se razvijamo, je možnost za uspeh veliko večja. Večkrat poudarimo, kako pomembno je, da imamo dobro ekipo, ki nam je prioriteta. Če jim zagotovimo prijetno, varno in čisto delovno okolje, bodo produktivnejši in uspešnejši.

ČIM VEČ SREČNIH TRENUTKOV, saj so neprecenljivi. Premalokrat se zavedamo, da največ štejejo mali trenutki, ki se spremenijo v dragocene spomine. 

MIRNE ŽIVCE in čim manj stresa. Saj veste, da večinoma niso pomembni dogodki, ampak kako nanje reagiramo. S pozitivno miselnostjo bodo problemi hitreje rešeni, življenje pa lepše.

KAJ VAM PRIPRAVLJAMO V 2022?

ŠE VEDNO BOSTE NA PRVEM MESTU

Naša ekipa bo poskrbela, da bodo vaši prostori čisti, urejeni in varni. Kot vedno bomo uporabljali le kakovostna čistila (večinoma ekološka). Delo bomo opravili temeljito in hitro, pri čemer nam bodo pomagali stroji in pripomočki, ki jih redno servisiramo in kupujemo.

Z našimi storitvami boste zagotovo zadovoljni, saj so v čistem in varnem prostoru zaposleni produktivnejši in uspešnejši, stranke pa tam raje preživljajo svoj čas.

Pomagali vam bomo torej zagotoviti:

  • boljše zdravje in varnost,
  • večjo produktivnost in uspešnost,
  • boljši ugled,
  • odlično počutje.

Zagotavljamo odlično ceno za najboljše storitve.

IZOBRAŽEVALNI ČLANKI 

Vsak teden vas bo na naši spletni strani čakal vsaj en izobraževalni članek. Še naprej bomo pisali o čiščenju, naravnih rešitvah za čiščenje in urejanje doma, organizaciji doma, produktivnosti in vseh pomembnih temah, ki vas zanimajo.

Če želite kakšen poseben nasvet, nam pišite v DM na Instagramu EES sistemi. Z veseljem vam bomo odgovorili.

POVEZOVALI SE BOMO NA LINKEDINU

Kliknite SEM in se povežite z nami na LinkedInu. Tam bomo objavljali nasvete, pokazali, kaj se dogaja v ozadju, objavljali zaposlitvene oglase in se spoznavali z vami.

ZABAVNI IN KORISTNI NASVETI NA INSTAGRAMU

Na instagramu vas bodo vedno čakali recepti, nasveti in zabavne vsebine. Kliknite SEM in nam sledite.

Naj še omenim, da bomo imeli nagradne igre. 

RAZLIČNA PRESENEČENJA

V tem letu lahko pričakujete brezplačne knjižice in veliko gradiva, s katerimi si boste pomagali, da bo vaš dom urejen in čist, ne da bi za čiščenje zapravili veliko časa.

Veselimo se biti v stiku z vami!

Ekipa družbe EES sistemi d.o.o.

Novičke

Se želite naročiti na naše Nasvete,
ki vam bodo olajšali marsikatero
zagato na enostaven način.