EES Sistemi

27. 03. 2022

Na kaj se morate poleti osredotočiti pri čiščenju poslovnih prostorov

Večina ljudi misli, da je pomlad najboljši čas za globinsko čiščenje poslovnih prostorov. Pomlad je idealni čas, da se znebimo stvari, ki jih ne potrebujemo, a v resnici se je poleti najbolj priporočljivo lotiti generalnega čiščenja. 

Vzdrževanje urejene pisarne je lahko v poletnem času kar velik izziv. Kakovost zraka v pisarni se ves čas spreminja, saj so vrata in okna pogosto odprta. Visoke temperature povzročijo hitrejše razmnoževanje bakterij. Z učinkovitim čiščenjem se boste znebili mikrobov, prahu, umazanije in bakterij, ki povzročajo bolezni in alergije.

Na kaj se morate osredotočiti?

POSKRBITE ZA ČISTA TLA

Tla so neprestano v uporabi, saj po njih hodijo zaposleni, stranke in številni drugi. To povzroči kopičenje umazanije, ki lahko poškoduje tla ali pa poslabša njihov videz. Prav zato potrebujejo temeljito čiščenje. Navsezadnje si zagotovo želite, da imajo vaši prostori odličen ugled, kar vpliva tudi na poslovanje.

Tla potrebujejo globinsko čiščenje, zato potrebujemo posebna čistila in naprave, ki poskrbijo za brezhibno čistočo, obenem pa tla pomladijo. 

Glede na visoke cene takšnih pripomočkov in vse potrebno znanje, vam priporočam, da najamete čistilni servis z usposobljenimi čistilci, ki bodo delo opravili temeljito, učinkovito in hitreje. Ko bodo tla profesionalno očiščena, bo tudi celotni prostor videti bolj urejen.

GLOBINSKO OČISTITE PREPROGE

V preprogah se nabira veliko umazanije, mikrobov, cvetnega prahu in bakterij, ki jih z običajnimi sesalci ne dosežemo. Težava je tudi plesen, ki se lahko zagozdi globoko v preprogo.

Pomembno je, da se znebite vseh alergenov in posledično izboljšate kakovost zraka v zaprtih prostorih.

Globinsko čiščenje preprog je priporočljivo enkrat letno (ob rednem čiščenju), če so tla pogosto v uporabi pa 2-3 krat letno. 

Vsake preproge se ne smemo lotiti na enak način, zato je pomembno, da jih čisti strokovno usposabljena oseba.

Izkoristite profesionalne storitve čiščenja preprog, ki lahko celovito razkužijo vaše preproge. Z njihovo pomočjo se boste prahu, cvetnega prahu, plesni in drugih alergenov. Tako bo kakovost zraka v vaših prostorih kakovostnejša.

TEMELJITO OČISTITE OKNA

Večina podjetij se odloči za temeljito čiščenje oken dvakrat ali trikrat letno. Poletje je idealen čas za pomivanje oken, saj se znebimo cvetega prahu in v prostor spustimo poletno sonce. Brezhibno čista okna vplivajo na produktivnost in dobro počutje zaposlenih.

HIŠNIŠKA OPRAVILA

Vzdrževanje poslovnih prostorov je ključnega pomena za dobro počutje, produktivnost in ugled podjetja. Funkcionalnost in varnost prostorov poskrbita za nemoten in učinkovit delovni proces. 

Sprotno delo je seveda dobrodošlo, poleti pa se temeljito lotimo vseh potrebnih vzdrževalnih del ter pregleda instalacij, toplotne postaje in druge opreme.

V družbi EES poleg čistilnih storitev nudimo tudi vrhunska vzdrževalna in hišniška dela. Obseg hišniških storitev se določi na podlagi specifikacije objekta. Nudimo vam tudi strokovno svetovanje. Če želite izvedeti več informacij, kliknite SEM.

Z najemom čistilnega servisa bosta dolgoročno prihranili, saj se boste izognili nakupu čistil, opreme in aparatov. Delo bo opravljeno izrazito hitreje, kot če bi se ga lotili sami. 

Upamo si trditi, da bomo zadovoljili tudi najzahtevnejše stranke.

Novičke

Se želite naročiti na naše Nasvete,
ki vam bodo olajšali marsikatero
zagato na enostaven način.