EES Sistemi

cistilni-servis
28. 06. 2021

7 razlogov, zakaj bi moralo vsako podjetje najeti čistilni servis

Čistoča, urejenost in varnost poslovnih prostorov so izjemno pomembni za dobro poslovanje podjetja.

Čiščenje zahteva natančnost, čas in pripomočke, zato se vedno več podjetij odloča za najem profesionalnega čistilnega servisa. Zavedajo se, da je to odlična naložba, ki se brez dvoma povrne.

Koristi takšnega koraka je veliko, slabosti pa pravzaprav ni.

Zakaj je najem čistilnega servisa dobra odločitev?

  1. NE BO VAM TREBA KUPOVATI DRAGIH ČISTIL IN PRIPOMOČKOV

Za kakovostno in hitro čiščenje poslovnega prostora so potrebna različna čistila, naprave in ostali pripomočki, ki niso le dragi, ampak zanje potrebujete prostor za shranjevanje.

Za različne delovne prostore boste potrebovali različna čistila, kar vam lahko povzroči veliko stresa in vzame veliko časa. 

Lepota najema čistilnega servisa je, da prinesemo vse potrebno za dobro, hitro in brezhibno opravljeno delo. Nikoli vam ne bo treba skrbeti, ali imate dovolj čistil in prave pripomočke. 

  1. STRANKE BODO NAVDUŠENE

Vsi vemo, kako pomemben je prvi vtis. Se vam je kdaj zgodilo, da ste prišli v poslovni prostor in si mislili: “Joj, kako umazano in prašno je”? Zagotovo nočete, da se to zgodi pri vas. 

Stranke se bodo začele spraševati, kako boste poskrbeli za njih, če ne morete niti za svoje prostore.

Vsaka dobra čistilna ekipa pozna skrivnosti za brezhibno čistočo in čudovit sijaj. Nikoli ne pozabi na skrite kotičke, kjer se nabira prah in umazanija. 

Če ste ponosni na svoje podjetje oziroma ustanovo, ji privoščite najboljše. Ko boste videli rezultate, boste obžalovali, da se za čistilni servis niste odločili že prej.

  1. ZAPOSLENI BODO PRODUKTIVNEJŠI IN USPEŠNEJŠI

Raziskave so pokazale, da ima okolje velik vpliv na naše počutje. 

V neurejenem in slabo očiščenem prostoru zaposleni doživljajo več stresa. Posledično so bolj utrujeni in manj uspešni. 

Dobra čistilna ekipa poskrbi, da se bodo na delovnem mestu počutili dobro in varno. Če boste zraven poskrbeli še za dobro svetlobo in optimalno temperaturo, bo delovno okolje postalo fantastično.

Večja produktivnost in osredotočenost zaposlenih vodita k večjim uspehom in posledično tudi k višjim prihodkom. Tega si pa vsi želimo, mar ne?

  1. MANJ TVEGANJA ZA ZDRAVJE IN MANJ BOLNIŠKIH ODSOTNOSTI

Redno vzdrževanje in čiščenje prostora prispevata k boljšemu zdravju. Dejstvo je, da se bakterije in virusi hitreje širijo v prostorih, kjer je veliko ljudi. Dobra higiena je sicer ključna, a vseeno so potrebni dodatni ukrepi. Profesionalni čistilci vam ne bodo zagotovili le čistoče, ampak poskrbeli, da bodo površine, ki se jih najpogosteje dotikamo, redno razkužene. 

Ena večjih težav je lahko tudi plesen, ki potrebuje samo 24 ur, da začne rasti. Razširi se lahko tudi v klimatske naprave. Plesen povzroči podobne simptome kot gripa. Dobri čistilci bodo poskrbeli, da do širjenja plesni ne bo prišlo, saj se je bodo pravočasno znebili. Posledično bo manj bolniških odsotnosti.

  1. PRIHRANILI BOSTE ČAS IN DENAR

Včasih se vodilnim v podjetju zdi, da bodo prihranili denar, če bodo zaposleni pomagali pri čiščenju in urejanju poslovnih prostorov.

Resnica je popolnoma drugačna.

Zaposlene imate zato, da svoj čas in energijo posvetijo stvarem, v katerih so dobri. Navsezadnje ste jih zato tudi zaposlili – da vam pomagajo razvijati podjetje in ustvarjati prihodke. Nikar jih ne zadolžite za nekaj, kar bi profesionalni čistilec naredil hitreje, učinkovitejše in boljše. 

Če ne bodo imeli dodatnih opravil, bodo raje prišli v službo.

  1. IZOGNILI SE BOSTE NEVARNOSTIM

Čiščenje je lahko nevarno, če niste povsem prepričani, kako se stvari lotiti. Tveganje lahko predstavljajo čistila, nepoznavanje orodij in mesta, ki jih je težje očistiti. 

Zavedati se morate tudi prisotnosti mrčesa in živalskih iztrebkov po skladiščih (še zlasti glodavcev). Vse to predstavlja nevarnost, ki se ji lahko popolnoma izognete, če se odločite za usposobljene čistilce.

  1. DOBRI ČISTILNI SERVISI SO FLEKSIBILNI

V družbi EES sistemi d.o.o. smo popolnoma prilagodljivi. Naročniki nam vedno povejo, kdaj želijo, da opravimo storitve, in kakšne želje imajo. Zavedamo se, da moramo svoje delo opraviti tako, da jih ne motimo oziroma oviramo pri delu. Z vrhunskimi napravami in usposobljenim osebjem zagotavljamo 100-odsotno zadovoljstvo. 

Z veseljem bomo pomagali tudi vam. Izpolnite TA OBRAZEC in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. 

Novičke

Se želite naročiti na naše Nasvete,
ki vam bodo olajšali marsikatero
zagato na enostaven način.